Ryan Gosling va juca rolul principal intr-un film inspirat de viata lui Neil Armstrong

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se pare ca Damien Chazelle, regizorul La La Land si Ryan Gosling, care vor primi, probabil, o gramada de premii la Globurile de Aur si Oscarurile care vin, se pregatesc de un nou proiect castigator.

Filmul se va numi ”First Man” si va fi despre misiunea lui Neil Armstrong pe Luna.

landscape-1483113020-gosling-neil-young.jpg

Filmul realizat de studiourile Universal va acoperi viata astronautului Neil Armstrong intre 1961 si 1969 si este descris ca o relatare viscerala, la persoana intai care exploreaza sacrificiile si pretul uneia dintre cele mai periculoase misiuni din istorie.

la-la-land-damien-chazelle-emma-stone-ryan-gosling-620x360.jpg

Scenariul a fost adaptat de laureatul premiului Oscar Josh Singer (care a scris "Spotlight") dupa cartea lui James R. Hansen, "First Man: The Life of Neil A. Armstrong". Se pare ca nu a fost stabilit inca un calendar pentru productie.

screen-shot-2015-05-01-at-10-31-52-am.png
La La Land

Gosling si Emma Stone, partenera sa din La La Land sunt nominalizati pentru cel mai bun/buna actor/actrita intr-un film comedie sau musical la Globurile de Aur, in timp ce Chazelle are sanse sa primeasca un premiu pentru cel mai bun regizor in aceeasi categorie. La randul sau, La La Land este nominalizat pentru cel mai bun film in categoria comedie sau musical.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje