Carrie Fisher, printesa Leia din Star Wars, a murit la varsta de 60 de ani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Carrie Fisher, printesa Leia din Star Wars, a murit la varsta de 60 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord in timpul unui zbor spre Los Angeles.

Purtatorul de cuvant al familiei Simon Halls a dat o declaratie pentru People in numele fiicei lui Fisher, Billie Lourd:

Cu profunda tristete Billie Lourd confirma ca iubita sa mama Carrie Fisher a murit in aceasta dimineata.

55.jpg

Actrita care a interpretat-o pe Printesa Leia in franciza Star Wars, a fost internata vineri seara in spital, dupa ce a suferit complicatii in urma unor probleme cardiace.

Ea  se afla intr-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles atunci cand i s-a facut rau. Fisher a fost transportata de urgenta la spital, imediat cum avionul a aterizat pe Aeroportul International din Los Angeles.

57.jpg

Departamentul Pompierilor din Los Angeles declarase ca pe 23 decembrie a fost solicitat pentru un caz de stop cardiorespirator, la poarta United Airlines, cea la care s-a oprit avionul venit din Londra.

LAFD a raspuns la poarta LAX 47 unui pacient care se afla in stop cardiac. Paramedicii au tratat pacientul prin tehnici avansate, apoi au transportat victima la un spital local, a declarat pentru CNN Erik Scott, purtatorul de cuvant al LAFD (Departamentul Pompierilor din Los Angeles - n.r.) pe 23 decembrie.

56.jpeg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje