Loveste si fugi - cronica de film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca vreti o comedie romantica condimentata cu ceva actiune si adrenalina, atunci Loveste si fugi este cea mai buna optiune din cinematografe in momentul de fata. Nu este un film la care sa te duci cu asteptari prea mari, dar vei rade destul de mult, iar la sfarsit vei ajunge sa te atasezi intr-o orecare masura de Annie (Kristen Bell) si Charlie/Yul (Dax Shepard).

Povestea este destul de previzibila, desi pe alocuri lasa loc de manevra pentru cateva intorsaturi neasteptate, cum ar fi aparitia unui Bradley Cooper cu dreadlocks, in rolul de bad guy, dar cu o atitudine destul de pacifista.

Ca sa va dati seama mai bine despre ce este vorba in film, asa cum spune si trailerul: Charlie Bronson (Dax) locuieste intr-un orasel linistit si uitat de lume, se afla intr-un program de protectie a martorilor si este indragostit lulea de Annie (Kristen Bell). Dar Charlie va renunta la falsa identitate, pentru a o ajuta pe Annie sa-si indeplineasca visul, iar cei doi pornesc intr-un road trip plin de peripetii spre Los Angeles.

Totul se transforma intr-o urmarire destul de periculoasa cand pe drum Charlie incepe sa fie urmarit de trecutul sau, iar relatia celor doi este pusa la incercare. 

Cu un astfel de titlu si cu o masina atat de puternica pe afis, te-ai astepta ca urmaririle si scenele de actiune sa fie spectaculoase, insa la acest capitol filmul dezamageste destul de tare. Cascadoriile in care sunt implicate masinile sunt banale, cateva drifturi, cateva ambalari de motor si porniri cu scart, cam atat. 

Filmul este salvat de chimia dintre Dax si Kristen, de dialogul amuzant si franc, dar si de personajul lui Bradley Cooper, de-a dreptul ridicol, dar cat se poate de amuzant.  

Hit and Run este filmul perfect pentru a-l vedea cu un grup de prieteni sau pentru o infuzie de romantism dezarmant in cuplu. Noi il recomandam tuturor celor care s-au amuzat la comedii de genul Wedding Crashers sau The Hangover

Loveste si fugi

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje