O lista de seriale care sa te ajute sa treci peste sevrajul Game of Thrones

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim ca absolut nimic nu va putea umple golul lasat de #GOT. Acest serial, minunat de entertaining, dar si nedrept de chinuitor, ne-a tinut aproape tot sezonul in stand by, ca apoi, in ultimele doua episoade sa ne innebuneasca, sa ne dea gratification-ul pe care l-am asteptat si sa ne lase dorind mai mult.

Genul asta de seriale, culto-cool, ne dau dependenta fara sa ne dam seama. Doar la final, cand nu mai ramane niciun Click for Next Episode, sau numele dispare complet din grila de program, incepem sa simtim. Suntem tristi, furiosi, anxiosi si nu intelegem de ce.

E un sevraj post binging de serial care poate fi estompat, din pacate, doar cu alte seriale. Pentru asta, o lista care sa te ajute in perioada critica, post Game of Thrones. Este timpul ca #got sa 'get out the way'.

tumblr_nc9wwgbfhO1se9fcoo1_500.gif

Poti incepe cura prin a revedea Black Mirror.

Black Mirror o sa te ajute sa gasesti, pentru scurt timp, caci e ca structurat aproape ca o mini-serie, o parte din violenta GOT care iti fierbe sangele de nedreptate. Altfel, BM, nu se aseamana cu Urzeala, are 3 sezoane a cate 3 episoade, care arata latura cea mai intunecata a evolutiei tehnologice, a anomaliilor societatii in care traim, sau in care putem ajunge sa traim.

Utopia o sa-ti satisfaca dorul de a-ti vedea o parte din personajele iubite ucise in serial. E un serial-teoria conspiratiei, regizat cu maiestrie si scris atat de bine, ca e posibil sa fie nevoie de o alta lista de sevraj, dupa ce-l vezi.

Misfits O sa ta jute evident pentru ca Iwan Rheon/ Ramsay Bolton joaca in serial. O sa fie derutant complet, pentru ca e the nice guy. In afara de asta, Misfits e un paracetamol pentru durerea de cap data de imaginea unor luni fara GOT, pentru ca face apel la puteri bizare, Daenerysiene. Si nu in ultimul rand, melodia de inceput o sa-ti creasca adrenalina: The Rapture -Echoes #epic.

American Horror Story te va ajuta pentru ca e plin de cruzime, pentru ca iti da momente ca atunci cand the White Walkers il ataca pe Bran Stark si Hodor. AHS iti da momente de supranatural, intr-adevar mult mai estetizate, dar care te vor ajuta sa-ti smulgi pansamentul lasat de rana iubirii de GOT. Bonus: Intro-ul e o dementa.

Carnivale acest preferat HBO, chiar si peste Six Feet Under, iti va umple golul pe care-l lasa personaje bizare tip The Hound sau The Mountain, te ajuta si cu imaginea fortelor negre care salasluiesc alaturi de tine, in tine, e dark, dar e plin de mister si misticism. E un must see si daca nu te-ai uitat la GOT.

Spartacus e cu nuditate. GOT a fost acuzat de multi ca arata prea multa nuditate explicita, scene cu un puternic caracter sexual. Spartacus, acest serial kitsch, violent, plin de nuditate, tortura, lupte, zei falsi si eroi. O sa fie ca o saltea cu arcuri razlete care o sa te faca sa te simti vinovat si in acelasi timp o sa te ajute.

Mr. Robot nu are neaparat niciun aspect pregnant GOT, doar ca e la fel de adictiv-urmaribil si tocmai a aparit cu un nou sezon. 

Lista de seriale "de vazut" poate continua, dar credem ca, daca ati reusit cumva sa treceti pe langa toate aceste productii minunate, compilatia de mai sus  e kit-ul care o sa va salveze din depresia crunta data de absenta lui Kit Harrington din viata voastra.

BONUS (de ascultat pe repeat):
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje