Ce spune fostul sot al Angelinei Jolie despre mariajul cu ea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Actorul si regizorul Billy Bob Thornton, in varsta de 61 ani, a ”dat din casa” referitor la mariajul de doi ani pe care acesta l-a avut cu Angelina Jolie, intre 2001 si 2003. Cei doi au ramas buni prieteni, iar Billy Bob a declarat ca a vorbit fosta sotie dupa ce ea a anuntat ca se desparte de Brad Pitt:

Parea ca se simte bine cand am vorbit cu ea. Sigur ca nu vorbim atat de des. Am ramas foarte buni prieteni, dar ea are lumea ei, iar eu o am pe a mea. Din cand in cand ne reunim, vorbim. Dar cand oamenii trec prin greutati si necazuri, incerc sa-i las in pace, exceptand cazurile in care doresc sa stea de vorba cu mine. Cu alte cuvinte, nu ma bag daca problema nu ma priveste.

Angelina-Jolie-and-Billy-Bob-Thornton__Medium_.png

Billy Bob Thornton a vorbit recent pentru GQ si despre relatia lor. Aparent, unul dintre motivele pentru care casnicia lor nu a mai functionat a fost faptul ca Jolie prefera viata de noapte, in timp ce el isi dorea ceva mai linistit.

Nu m-am simtit niciodata suficient de bun pentru Angelina. Eram invitati la tot felul de evenimente, ei ii placea sa mearga, insa eu ma simt extrem de inconfortabil in jurul oamenilor bogati si importanti.

angelina-jolie-billy-bob-thornton-married.jpg

Cei doi s-au casatorit la Las Vegas in 2000, dupa ce au jucat impreuna in ”Pushing Tin” si s-au despartit doi ani mai tarziu. Dupa divort, actrita si-a eliminat tatuajul de pe bratul stang pe care se putea distinge numele lui Billy Bob Thornton si, ulterior, l-a inlocuit cu datele de nastere ale celor sase copii ai sai.

61834909.jpg

Angelina Jolie a divortat de Brad Pitt dupa 10 ani de relatie si 2 de casnicie, iar recent a primit custodia celor 6 copii.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje