Spring Breakers - filmul perfect pentru inceputul unei primaveri nebune

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Spring Breakers este unul dintre cele mai demente si colorate filme din aceasta primavara. Cu o distributie care ii aduna la un loc pe: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine si Gucci Mane, iar coloana sonora este semnata de Cliff  Martinez si Skrillex.

Patru adolescente sexy, prietene din copilarie, isi doresc sa plece intr-o vacanta de primavara de neuitat. Pentru a obtine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar inceputul… Dupa o petrecere deocheata intr-o camera de hotel, fetele sunt arestate si condamnate la inchisoare.

Spring Breakers - filmul perfect pentru inceputul unei primaveri nebune Spring Breakers - filmul perfect pentru inceputul unei primaveri nebune

Mahmure si imbracate doar in costumele de baie, ele apar in fata judecatorului, care le elibereaza in mod neasteptat ca urmare a cautiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare si le duce in cea mai aventuroasa vacanta din viata lor. Dur in aparenta, Alien ascunde o latura sensibila care le cucereşse pe fete, care il vor urma in locuri si situatii pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata.

Citeste interviurile cu:
James Franco
Selena Gomez

Vanessa Hudgens

Premiera Spring Brekers in Romania are loc pe 5 aprilie.

Spring Breakers

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje