Regizorul italian Giuseppe Tornatore revine pe marile ecrane cu The Best Offer, un thriller romantic de exceptie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Regizorul italian Giueseppe Tornatore (castigator al unui Oscar în 1988 pentru Cinema Paradiso) se intoarce pe marile ecrane din 19 iulie cu un nou film de exceptie.

The Best Offer (Oferta Irezistibila) noul sau film este povestea unui specialist in licitatii de arta si colectionar particular, Virgil Oldman (admirabil jucat de Geoffrey Rush) care se indragosteste fulgerator de tanara Claire (Sylvia Hoeks), strania si irezistibila mostenitoare a unei bogate colectii de arta.

Thriller-ul romantic al lui Giuseppe Tornatore a fost marele castigator de anul acesta al premiilor industriei italiene de film.

Pelicula a primit 6 premii David di Donatello, inclusive pe cele pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor si cea mai buna muzica (Ennio Morricone).Performanta lui Tornatore este cu atat mai impresionanta cu cat printre concurentii la premiile David di Donatello s-au numarat regizori italieni de marca precum Bernardo Bertolucci, nominalizat pentru Io e te (Me and You), Gabriele Salvatores, pentru Educazione siberiana (Siberian Education), sau Matteo Garone pentru comedia Reality.

The Best Offer reprezinta o revenire a lui Giuseppe Tornatore la genul thriller, la aproape 20 de ani dupa ce regizorul se facuse remarcat in acest gen cu excelentul A Pure Formality (1994) in care au stralucit Gérard Depardieu si Roman Polanski.

Filmografia regizorului Italian este, de altfel, una impresionanta.

După oscarizatul Cinema Paradiso (1988), au urmat multi-premiatele L’uomo delle stelle (1995), The Legend of 1900 (1998), Malena (2000) etc.

poster

The Best Offer (Ofertă irezistibilă) trailer romana

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje