Festivalul de film horror&fantastic Luna Plina se desfasoara in perioada 14 - 18 august

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalului de Film Horror & Fantastic Luna Plina a ajuns la editia cu numarul 2 si se va desfasura in perioada 14 - 18 august la Biertan, in judetul Sibiu.

 
Evenimentul este singurul din Romania axat in exclusivitate pe cinema-ul horror si fantastic, unde spectatorii vor avea parte de cele mai bune productii horror si fantastice, clasice si moderne.

Vizionarile vor avea loc in aer liber, la Gradina Melies unde sunt 1000 de locuri si Cinema Vertigo unde sunt 400 de locuri) si in interior (Sala Karloff – unde sunt 120 de locuri si Studioul Ion Hobana – unde sunt 180 de locuri). 

Daca vreti sa mergeti pe ideea de cazare clasica veti avea la dispozitie un camping modern, precum si un „cartier general”, situat in Piata Mare a orasului, unde se va organiza un targ de mancaruri si bauturi traditionale si produse hand made.

Pe langa sectiunea competitiva de lungmetraj, destinata in exclusivitate regizorilor aflati la primul sau al doilea film, incepand din acest an, festivalul propune si o competiție de scurtmetraje fantastice, realizate in ultimii doi ani si difuzate in premiera in Romania.

Cele 10 titluri din competitie au fost alese de selectionerul de scurtmetraje Cristi Marculescu, vin din 8 tari, printre care si Romania, si concurează pentru trofeul editiei a 2-a, al carui castigator va fi decis de votul publicului.

Daca mergeti la festival puteti opta pentru bilete unice la pretul de 8 lei cu taxa de campare de 10 RON pe noapte/persoana, sau pentru abonamente care au urmatoarele preturi:

Din 14 august - 70 de lei abonament proiectii (100 de lei cu taxa camping inclusa)

Din 15 august  - 60 de lei abonament proiectii (85 de lei cu taxa camping inclusa)

Din 16 august  - 50 de keu abonament proiectii (70 de lei cu taxa camping inclusa)

Abonamentele se pot achizitiona de pe aici.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje