11 lucruri pe care nu le stiai despre Carrie Fisher (Printesa Leia) din Star Wars

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii Star Wars dar mai ales fanii Printesei Leia Organa trebuie sa stie ca actrita a trecut prin multe stari si prin multe incidente demne de povestit.

Iata 11 lucru despre Carrie Fisher pe care probabil nu le stiai:

1. Se certa cu mama ei din cauza rolului. Deoarece bugetul filmului era limitat, Carrie Fisher era nevoita sa calatoreasca la clasa Economy atunci cand mergea la filmari. Cand mama acesteia, Debbie Reynold a aflat l-a sunat pe George Lucas sa-l intrebe ce se intampla. Acesta pur si simplu a intins telefonul spre Carrie care a spus: "Mother, I want to fly coach, will you fuck off?" si a inchis.

2. E de parere ca a jucat prost rolul Printesei Leia. Nu crede ca este o actrita foarta buna si de multe ori spune despre accentul ei ca este ciudat.


Sursa foto

3. Multe dintre cascadoriile din film le-a facut singura, fara sa fie nevoie de dubluri.

4. Rolul ei din Star Wars a fost promovat pentru a atrage atentia femeilor. Deoarece doar barbatii sub 25 de ani erau interesati de film, cinematografele au inceput sa promoveze filmul vorbind mai mult de rolul Printesei Leia pentru a atrage si atentia femeilor.

5. Iubeste tocilarii. Actrita facea glume spunand ca a primit rolul pentru ca s-a culcat cu un tocilar.

6. Replicile din film au fost pentru actrita o adevarata provocare. Acesta ii spunea des lui Lucas: "You can type this stuff, but you can`t say it."


Sursa foto

7. Ii placea sa se certe cu Han Solo. Cand a fost intrebata care este momentul preferat din Star Wars, aceasta a spus ca i-au placut la nebunie scenele cand se certa cu Harrison Ford.

8. A vrut sa joace rolul lui Han Solo. Cand a primit scenariul, Carrie Fisher l-a citit impreuna cu Miquel Ferrer. Le-a placut atat de mult incat amandoi vroiau sa-l joace pe Han Solo.

9. A fost dependenta de cocaina in timp ce filma Star Wars. In cadrul unui interviu aceasta a recunoscut ca era dependenta de cocaina in timp ce filma Star Wars: The Empire Strikes Back. Aceasta spune: "Slowly, I realized I was doing a bit more drugs than other people and losing my choice in the matter."


Sursa foto

10. Exista un tip de marijuana care se numeste Princess Leia.

11. Era fortata sa-si ascunda sanii. Costumele pe care le purta in film nu ii dadeau voie sa poarte lenjerie intima, asadar sanii ei erau ascunsi cu ajutorul unei banzi adeziva. Aceasta spunea: "As we all know, there is no underwear in space."Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje