Mark Ruffalo

Mark Ruffalo (nascut in 1967) este un actor american care a avut prima nominalizare la Oscar anul acesta la categoria "Cel mai bun actor intr-un rol secundar" pentru filmul "The Kids are all right". Pana la rolul din "You can count on me" din 2000, actorul a avut cateva aparitii minore, dar abia dupa ce a jucat rolul fratelui cu probleme din filmul lui Lonergan a ajuns in atentia criticilor si s-a facut remarcat, castigand diverse premii pe la festivaluri de film.

In 2010, Mark Ruffalo si-a facut si debutul regizoral cu filmul "Sympathy for Delicious", dramedia despre un DJ  paralizat. Pentru acesta productie, Ruffalo a primul Premiul Special al Juriului la festivalul Sundance. In viata privata, actorul a intampinat niste probleme care i-au pus cariera on hold: in 2002, Ruffalo a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier si a avut o interventie medicala in urma careia a ramas cu o paralizie faciala. Din fericire, actorul s-a vindecat repede si a revenit pe scena filmelor. Mark Ruffalo este casatori cu actrita Sunrise Coigney si au 3 copii iar asa, ca fapt divers, mentionam ca actorul este vegetarian.

Din proiectele viitoare ale actorului, trebuie sa amintim rolul sau in "Avengers" care urmeaza sa apara in 2012 in care il va juca pe Bruce Banner din Hulk.
Filmografie Mark Ruffalo
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje