Zvon: Nicole Kidman divorteaza de Keith Urban

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nicole Kidman si Keith Urban formeaza cel mai dragut cuplu din Australia, dar iata ca zvonurile sustin ca o vor lua pe urmele lui Brad si Angelina.

Cei doi au serbat recent 10 ani de casatorie, insa surse din anturajul lor sustin ca vor divorta din cauza certurilor constante pe care le au.

2.jpg

Nicole si Keith au parut sa aiba o relatie puternica, genul in care isi fac timp unul pentru celalalt, chiar daca au programe foarte incarcate. Apropo de asta, fanii isi pot aminti ca actrita a povestit ca inainte de a pleca intr-un turneu, sotul ii lasa mereu o scrisoare de dragoste.

Ei bine, in prezent, zvonurile cu privire la un posibil divort sunt din ce in ce mai vehiculate. Totul a pornit in clipa in care Kidman a venit la Festivalul de Film de la Toronto fara Keith.

4.jpg

Pe partea cealalta, Urban nu a fost prezent din cauza ca avea un show programat fix in ziua in care Nicole avea premiera la filmul Lion.

In ciuda speculatiilor, Keith a fost cel care a spus ca o relatie are succes atunci cand cei doi oameni din ea comunica foarte bine.

Asadar, pana la alte vesti, stirea ramane clar la stadiul de zvon monden si atat.

3.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje