Vin Diesel a creat creat controverse dupa ce a flirtat cu o jurnalista in timpul unui interviu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Starul din ”Fast and Furious” a creat controverse dupa ce a flirtat cu jurnalista braziliana Carol Moreira in timpul unui interviu. Acesta a inceput sa-i faca tot felul de complimente nepotrivite jurnalistei si a invitat-o chiar si la masa.

23-vin-diesel_w710_h473.jpg

Vin Diesel a acordat interviu pentru a-si promova cel mlai recent film, ”xXx: The Return of Xander Cage”, ce va fi lansat in cinematografe in ianuarie 2017. In cele 10 minute cat a durat, Vin Diesel a intrerupt-o de mai multe ori pe Carol Moreira, in timp ce jurnalista braziliana ii adresa intrebari despre cariera lui.

Dumnezeule, esti atat de frumoasa! E atat de frumoasa, baieti, nu-i asa? Cum as putea sa dau acest interviu, priviti cum arata aceasta femeie! Vorbeste cu mine, draga mea!”, a spus starul hollywoodian, in momentul in care jurnalista il invitase sa vorbeasca despre modul in care Tom Hanks l-a ajutat la inceputul carierei sale de la Hollywood.

carol-moreira-vin-diesel-758x397.jpg

Carol Moreira, vizibil jenata, a incercat sa readuca discutia la un nivel profesional, insa actorul i-a ignorat inca o data intrebarea, rugand-o sa ii spuna povestea vietii ei si a invitat-o la un pranz romantic.

Am ras, dar ma simteam complet inconfortabil. Nu prea stiam ce trebuia sa fac. Am ras pentru ca era o situatie foarte delicata. Nu mi-a placut. In acel moment nu am stiut cum sa reactionez, dar pe inregistrare s-a vazut ca nu ma simteam confortabil. Nu a fost deloc amabil din partea lui ca mi-a intrerupt sirul intrebarilor”, a declarat jurnalista.

vindiesel.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje