Vezi trailerul Allied- romance-ul care a starnit zvonurile despre aventura dintre Brad Pitt si Marion Cotillard

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Paramount Pictures a lansat ieri teaser-ul filmului Allied cu Brad Pitt si Marion Cotillard. Nu putem decat sa banuim ca lansarea, facuta fix in ziua anuntului despre divortul Brangelina, nu a fost intamplatoare.

Allied primeste foarte multa atentie media si in contextul zvonurilor ca Brad si Marion or fi avut o aventura in timpul filmarilor. O sursa citata in Page Six sustine ca Angelina a angajat un detectiv care a confirmat banuielile, din acest motiv a refuzat sa o cunoasca Marion pe platoul Allied.

Angelina completely ignored Marion on the set, and when Marion tried to talk to her she just looked the other way. Marion was devastated.

Here she is thinking she is going to meet this great UN ambassador and instead Angelina refuses to speak to the woman because of her own jealousy.

allied-e1460439975236.jpg
Sursa foto

Alte sursa infirma acest zvon, Marion Cotillard avand o relatie cu actorul Guillaume Canet, acestia avand si un fiu impreuna, in varsta de 5 ani.

Cu sau fara aventura in afara filmului, Allied, regizat de Robert Zemeckis, pare sa aiba toate ingredientele pentru un film de Oscar.
Actiune-drama-romance, cu o imagine impecabila (marca Don Burgess), plasat in 1942, filmul spune povestea emotionanta a unui ofiter american care cunoaste o femeie care lupta pentru Rezistenta Franceza. Acestia se afla intr-o misiune periculoasa pe frontul inamic, iar relatia lor nu ramane doar profesionala, fiind pusa la incercare de presiunile razboiului cand acestia se reintalnesc in Londra.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje