Un film romanesc independent merge la Festivalul International de Film de la Moscova

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se poate si la noi: un film romanesc independent 100% a fost invitat la Festivalul International de Film de la Moscova. El se numeste Atat de stralucitoare e vederea (So bright is the view) si reprezinta debutul in lungmetraj al fratilor gemeni Michael si Joel Florescu.

Filmul va avea premiera mondiala in cadrul celei de-a 36-a editie a Festivalului International de Film de la Moscova din perioada 19-26 iunie.

Despre ce e vorba?
Estera, o femeie care locuieste in Bucuresti primeste o oportunitate de a lucra in America. Nu stie daca sa plece sau nu. Apare si mama care nu ii face deloc mai usoara alegerea.

Contextul este cel imediat crizei economice, cu familii falimentate, proprietati care au scazut in valoare si joburi pierdute. Asa ca ramane intrebarea: Ce o mai tine pe Estera in Romania?

Din distributie fac parte: Bianca Valea, Ovidiu Niculescu, Robi Urs, Valentina Popa, Dana Apostol, Cristina Olteanu, Dana Cucos, Marius Ionescu, Raluca Pantiru.


Sursa

Filmarile au avut loc in Bucuresti, pe durata a 4 luni.

Istoria Festivalului de Film de la Moscova include nume precum Wajda, Szabo, Kieslowski, Fellini, Kurosawa, asa ca nu putem decat sa felicitam echipa si sa incurajam productiile independente romanesti.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje