Un film biografic despre Britney Spears va fi lansat in februarie, iar actrita principala a numit rolul "traumatizant"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 18 februarie 2017 va avea loc premiera filmului "Britney Ever After", unde va fi spusa povestea artistei Britney Spears.

7.jpg

Cateva cadre au ajuns pe internet in 2016, iar fanii s-au aratat foarte dezamagiti de ceea ce au vazut si au numit filmul "trash" si "tragic".

Comentariile nu au oprit filmarile si iata ca mai este putin si putem sa vedem cu ochii nostri cum va arata productia biografica.

Natasha Burnett este o actrita de 23 de ani din Australia si ea va fi cea care o va interpreta pe vedeta. Intr-un interviu pe care l-a acordat celor de la New York Daily News ea a spus ca intreaga experienta a fost una profund traumatizanta:

6.jpg

I mean, she’s not like anybody else. Her entire life, she’s been chased by paparazzi and she’s constantly being scrutinized and in the public eye, so it’s not normal.

2.JPG

Dupa cum multi dintre voi stiti, Britney a cunoscut faima inca de mica, mai exact din 1992 cand a facut parte din "Mickey Mouse Club", alaturi de Justin Timberlake si Christina Aguilera.

Spears a fost mereu in atentia presei, iar caderea nervoasa pe care a avut-o in 2007, atunci cand s-a ras in cap si a lovit masina unui paparazzi cu o umbrela, este destul de justificata.

4.JPG

3.JPG

1.JPG

Partea buna este ca Britney a reusit sa se puna pe picioare si sa-si continue cariera muzicala. Filmul va acoperi inceputul succesului, caderea nervoasa, dar si perioada de dupa.

Reprezentantii vedetei au declarat ca Britney nu a avut nicio treaba cu filmarile si nici macar nu si-a dat "binecuvantarea" pentru ele.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje