UMBRE revine - al doilea sezon va avea premiera in 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UMBRE a avut premiera in urma cu doi ani si ne-a cucerit instant atat prin poveste, cat si prin jocul actorilor.

A devenit rapid cea mai apreciata productie HBO realizat in Romania, insa problema a fost ca dupa primul sezon nu s-a mai auzit nimic de al doilea, asa ca timpul a trecut si noi ne-am mutat gandul de la serial.

2.jpg

Iata ca inceputul lui 2017 vine cu o veste buna si anume ca UMBRE revine pe micile ecrane, pregatit de HBO Europe. Yey!

Finalul primului sezon il surprinde pe Relu in momentul in care, pentru a scapa din situatia complicata in care se afla, face o intelegere cu Toma – capul mafiei constantene – ca sa-l lichideze pe Capitanu’.

Dar odata ce afla ca fiica sa, Magda, asteapta un copil cu Teddy, fiul Capitanului, va mai putea Relu sa-si pastreze promisiunea si ce consecinte vor avea deciziile sale?

1.jpg

Pentru a face lucrurile si mai complicate, in ecuatie apare un nou jucator – Emilian – un politist cu personalitate volatila, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

Cand lucrurile par sa scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Capitanului si adevaratul cap al lumii interlope bucurestene.

3.jpg

Cel de-al doilea sezon al serialului UMBRE este scris integral de regizorul si scenaristul Bogdan Mirica. Regia este semnata atat Bogdan, cat si Igor Cobileanski.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje