Tudor Chirila ii da voce personajului Joker in varianta dublata a animatiei ”The LEGO Batman Movie”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tudor Chirila isi imprumuta vocea unuia dintre cele mai interesante personaje negative din cultura pop, in ”The LEGO Batman Movie”: Joker, vesnicul dusman al lui Batman, care vrea sa distruga orasul Gotham. In versiunea originala a filmului animat, vocea personajului este a lui Zack Galifianakis.

vama-concert-anulat-folk-you.jpg

Intreaga experienta a fost, in primul rand, distractiva. Scenariul este foarte tare, dar si foarte solicitant in acelasi timp. Datorita acestui personaj, am reusit sa scot niste sunete de care nu credeam ca sunt capabil pana acum. Cand stii ca publicul este format in mare parte din copii, trebuie sa fii foarte atent si sa ai grija sa fii amuzant si credibil in acelasi timp, ceea ce poate fi o adevarata provocare”, a declarat Tudor Chirila despre participarea la procesul de dublaj.

Dupa succesul filmului ”The LEGO Movie”, aventurile continua acum cu Batman. Nenorocirile sunt pe cale sa se abata asupra orasului Gotham, iar Batman va trebui sa invete sa colaboreze si cu altii, daca vrea sa il invinga pe Joker.

maxresdefault.jpg

Will Arnett revine la Universul LEGO de aceasta data in rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in „LEGO Batman: Filmul”. Aventura animata este regizata de Chris McKay si produsa de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller si Roy Lee care au mai lucrat impreuna si la „Marea aventura LEGO”.

Mai jos, il puteti vedea pe Tudor Chirila vorbind despre experienta dublajului:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje