Tom Hiddleston a vorbit intr-un final despre relatia pe care a avut-o cu Taylor Swift

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In iunie 2016, au aparut primele poze cu Tom Hiddleston si Taylor Swift. Legatura dintre ei i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales ca artista abia ce-si incheiase relatia de lunga durata cu Calvin Harris.

Tom si Taylor n-au tinut cont de toate aceste detalii si au trait in cateva luni cat altii intr-o viata - actorul a fost fotografiat purtand un maieu cu "I [heart] T.S." si a participat si la petrecerea #allstars organizata de Swift de 4 iulie.

1.jpg

Din pacate, iubirea n-a fost de cursa lunga, asa ca au inceput sa apara speculatii si zvonuri cu privire la faptul ca cei doi au fost impreuna doar pentru publicitate.

Intr-un interviu acordat celor de la GQ, Tom isi deschide sufletul si vorbeste despre toate aceste lucruri, insa nu renunta nici macar o clipa in a fi un adevarat gentleman:

Of course it was real. Taylor is an amazing woman. She's generous and kind and lovely, and we had the best time.

3.jpg

El a explicat cum erau doar doi oameni care cautau o relatie normala:

So we decided to go out for dinner, we decided to travel.

Hiddleston nu regreta nimic:

I only know the woman I met. She's incredible. A relationship in the limelight . . . A relationship always takes work. And it's not just the limelight. It's everything else.

2.jpg

Adevarul este ca niciodata nu vom sti adevarul dintre ei doi, insa partea importanta este ca Tom nu a renuntat sa-si caute dragostea adevarata:

You can't live in fear of what people might say. You know, you have to be true to yourself . . . I'm not going to live my life in hiding.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje