The Escape, cel mai nou scurtmetraj din seria The Hire, cu Clive Owen in rolul principal, este acum disponibil online

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Luni, 24 octombrie, a fost lansat online cel mai nou scurtmetraj BMW Films, The Escape, care face parte din celebra serie The Hire, cu Clive Owen in rolul misteriosului sofer angajat pentru a indeplini diferite misiuni.

Alaturi de acesta, din distributie fac parte si Dakota Fanning (War of the Worlds, I Am Sam), Jon Bernthal (The Punisher, Daredevil) si actrita nominalizata la Oscar, Vera Farmiga (The Departed, Up in the Air).

2.JPG

Scurmetrajul este regizat de Neill Blomkamp (District 9, Elysium), iar in Romania a fost prezentat in avanpremiera europeana in cadrul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

Seria BMW Films are o legatura speciala cu Festivalul de Film de la Cannes, unde in 2001 si 2003, au avut loc proiectii ale scurmetrajelor din seria The Hire.

4.jpg

Prin The Escape, Blomkamp se alatura unei liste prestigioase de regizori ai productiilor BMW Films originale, de la castigatorii unor premii Oscar, Alejandro G. Inarritu si Ang Lee, si continuand cu Joe Carnahan, Wong Kar-wai, Guy Ritchie, John Woo si regretatii John Frankenheimer si Tony Scott.

De asemenea, scurtmetrajele seriei The Hire au beneficiat si de o distributie de exceptie: Gary Oldman, Stellan Skarsgard, Forest Whitaker, Mickey Rourke, James Brown, Don Cheadle, Madonna, Adriana Lima, Danny Trejo, Kathryn Morris, Marilyn Manson, Ray Liotta, Robert Patrick si Dennis Haysbert.

3.jpg

Intreg filmul il puteti vedea aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje