Sylver Stallone a confirmat ca va exista The Expendables 4 si promite un sequel total diferit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii seriei The Expendables, care aduna unii dintre cei mai mari actori de filme de actiune ever pot sta linistiti: Sylvester Stallone a confirmat ca al patrulea lungmetraj al francizei a intrat in productie.

Se credea ca rezultatele nu tocmai grozave la box-office ale The Expendables 3 vor pune capat seriei, dar Stallone a anuntat intr-un vlog ca vom avea parte si de o parte a 4-a si ca noul sequel va fi total diferit.

TheExpendables.jpg

Urmatorul The Expendables va fi grozav, daca totul va merge bine. Vom face tot tot ce ne sta in putere sa fie asa; avem atitudinea potrivita si unele idei nemaipomenite. Cred ca toata lumea se asteapta la ceva diferit si asta le vom oferi.”, a declarat starul.

53c0281dd547558a0d736589_expendables-cast-vanity-fair-ss01.jpg

The Expendables 3, lansat in 2015 cu Jason Statham, Terry Crews, Dolph Lundgren, Randy Couture, Jet Li si Wesley Snipes a avut rezultate ceva mai slabe la box office, ceea ce i-a facut pe realizatori sa amane lucrul la continuare si chiar sa se orienteze catre un spin off pentru TV.

expendables-3.jpg

In distributia noului film au fost invitati actori precum Hulk Hogan, Jackie Chan si Pierce Brosnan, care nu au oferit pana acum un raspuns pozitiv.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje