Sylver Stallone a confirmat ca va exista The Expendables 4 si promite un sequel total diferit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii seriei The Expendables, care aduna unii dintre cei mai mari actori de filme de actiune ever pot sta linistiti: Sylvester Stallone a confirmat ca al patrulea lungmetraj al francizei a intrat in productie.

Se credea ca rezultatele nu tocmai grozave la box-office ale The Expendables 3 vor pune capat seriei, dar Stallone a anuntat intr-un vlog ca vom avea parte si de o parte a 4-a si ca noul sequel va fi total diferit.

TheExpendables.jpg

Urmatorul The Expendables va fi grozav, daca totul va merge bine. Vom face tot tot ce ne sta in putere sa fie asa; avem atitudinea potrivita si unele idei nemaipomenite. Cred ca toata lumea se asteapta la ceva diferit si asta le vom oferi.”, a declarat starul.

53c0281dd547558a0d736589_expendables-cast-vanity-fair-ss01.jpg

The Expendables 3, lansat in 2015 cu Jason Statham, Terry Crews, Dolph Lundgren, Randy Couture, Jet Li si Wesley Snipes a avut rezultate ceva mai slabe la box office, ceea ce i-a facut pe realizatori sa amane lucrul la continuare si chiar sa se orienteze catre un spin off pentru TV.

expendables-3.jpg

In distributia noului film au fost invitati actori precum Hulk Hogan, Jackie Chan si Pierce Brosnan, care nu au oferit pana acum un raspuns pozitiv.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje