Super-serialul "The Get Down" revine cu partea a II-a si Netflix a lansat deja o melodie mega tare de pe coloana sonora a acestuia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii serialului "The Get Down" au mari motive de bucurie - cei de la Netflix au anuntat ca soundtrack-ul original facut pentru partea a II-a a show-ului va fi lansata pe 14 aprilie.

Lansat cu ajutorul casei de productie House of Iona, care apartine creatorului serialului Baz Luhrmann, coloana sonora originala va contine atat piese noi, cat si melodii clasice regandite de artisti noi si pe val, cum ar fi 6lack.

Producatorul executiv Nas va contribui si el la album, dar si personajele principale din film interpretate de - Skylan Brooks, Tremaine Brown Jr., Jaden Smith, Justice Smith si Shameik Moore.

1.jpg

A doua parte a sezonului 1 ne plaseaza actiunea la un an dupa intamplarile petrecute la final de prima parte, in vremuri in care hip hop-ul este pe val, intr-un New York nu atat de stabil financiar.

Partea a doua va fi lansata la nivel global pe 7 aprilie.

2__Medium_.jpg

Pana cand vom putea iar sa ne bucuram de aventurile baietilor, va invitam sa ascultati piesa abia lansata, semnata Malay si 6lack - Shaolin’s Theme/Pray. Va spunem de pe acum ca suna excelent!!!

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje