Steven Spielberg va regiza un film despre documente controversate ale guvernului american. Mery Streep si Tom Hanks, in rolurile principale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un nou film care se anunta foarte interesant este pe cale sa intre in productie: ”The Post”, un lungmetraj despre jurnalistii Washington Post, care au dezvaluit o serie de documente controversate ale guvernului din 1971, denumite „Dosarele Pentagon”.

”The Post” va fi regizat de Steven Spielberg, iar rolurile principale vor fi interpretate de niste supergrei: Meryl Streep si Tom Hanks.

1488872014_speilberg-tom-hanks.jpg

Filmul se va axa pe cazul editorului Ben Bradlee de la Washington Post si a publisher-ului Katharine Graham care au provocat guvernul american asupra dreptului de a scrie despre un set de documente controversate din 1971 despre implicarea militara si politica a SUA in Vietnam in perioada 1945-1967.

Hanks va juca rolul lui Bradlee, iar Streep pe cel al lui Graham.

steven-spielberg-tom-hanks-bridge-of-spies-600x400.jpg

Documentele respective se axau asupra unui studiu secret care dezvaluia informatii noi despre razboiul din Vietnam. Bradlee si Graham au fost implicati ulterior in mai multe procese din cauza incercarilor lor in timp ce analistul militar si avertizorul Daniel Ellsberg a fost arestat si acuzat de conspiratie si spionaj.

554393-tom-hanks-meryl-streep.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje