Shia LaBeouf a fost arestat in timpul live-stream-ului “He Will Not Divide Us”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum cateva zile v-am povestit despre incidentul in care Shia LaBeouf a urlat la un rasist in timpului unui live-stream, acum actorul a fost si arestat in timpul aceluiasi stream.

De ziua inaugurarii lui Donald Trump, LaBeouf a lansat "He Will Not Divide Us"- un proiect care va dura patru ani, de live stream si performance, in fata Museum of the Moving Image din New York.

shia-labeouf-american-honey-variety-cover-story-2.jpg

Proiectul este deschis tuturor, asa ca LaBeouf a avut parte de cateva surprize mai putin placute.
Miercuri stream-ul a fost invadat de nazisti, iar LaBeouf a avut o altercatie cu unul din ei, iar ulterior a fost arestat live.

Deocamdata nu exista comentarii din partea actorulu, dar mesajul lui este si va ramane timp de patru ani de zile, pe durata presedintiei: “He Will Not Divide Us".
Mai multe informatii despre proiect pe site-ul oficial.

Shia-LaBeouf-in-American-Honey.jpg

Open to all, 24 hours a day, seven days a week, the participatory performance will be live-streamed continuously for four years, or the duration of the presidency. In this way, the mantra "HE WILL NOT DIVIDE US" acts as a show of resistance or insistence, opposition or optimism, guided by the spirit of each individual participant and the community.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje