Seria ”The Matrix” ar putea sa revina pe marile ecrane cu un nou film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Matrix”, unul dintre cele mai cunoscute filme SF ale tuturor timpurilor, va avea parte de o continuare. Se pare ca Warner Bros, producatorii trilogiei initiale, se afla in negocieri pentru o relansare a francizei.

Zak Penn, scenaristul filmului „X2: X-Men United”, ar fi avut in vedere pentru a scrie scenariul noii pelicule, in care rolul principal ar putea fi interpretat de actorul Michael B. Jordan.

matrix.jpg

Fratii Wachowski, scenaristii si regizorii celor trei filme din aceasta serie, nu sunt implicati in noua productie, insa managerii de la Warner Bros spera sa obtina, cel putin, ”binecuvantarea” lor, inainte de a da unda verde proiectului.

the-matrix.png

Luna trecuta, actorii principali din distributia francizei originale „The Matrix” s-au reunit in public pentru prima data dupa lansarea celui de-al treilea film din serie, iar Keanu Reeves a dezvaluit intr-un interviu elementele care ar putea sa il convinga sa joace intr-o continuare a acelor pelicule.

Fratii Wachowski ar trebui sa fie implicati. Ei ar trebui sa scrie scenariul si sa regizeze filmul, apoi ramane de vazut unde ne va duce povestea. Ar fi ciudat, insa, in definitiv, de ce nu? Oamenii mor, povestile nu”, a spus Keanu Reeves.

The_Matrix_Revolutions.jpg

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje