Se face continuarea Deadpool- a aparut primul teaser

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A aparut primul teaser Deadpool sub forma unui scurtmetraj amuzant cu Ryan Reynolds. Teaserul se numeste No Good Deeds si a fost lansat de Reynolds pe YouTube, ca apoi sa fie difuzat inainte de filmul Logan.

deadpool-gallery-03-gallery-image.jpg

Filmul incepe cu Wade- (Reynolds) suprinzand un jaf, acesta se repede intr-o cabina telefonica pentru a se schimba in costumul sau de supererou- un nu foarte subtil mini-mock Superman.

In toata perioada asta jaful are loc fara probleme, iar cand Deadpool iese in sfarsit din cabina, victima e deja impuscata. Acesta se consoleaza manacandu-i inghetata.

deadpool-caturday-header-168596.jpg

Filmul aminteste fanilor ce tip de supererou e Deadpool si de umorul, complet diferit de al altor pesonaje Marvel, care ne-a facut sa-l indragim.

Pe generic, Reynolds intra intr-un voice over in care face misto de Logan si de accentul australian al lui Hugh Jackman, iar apoi apare un review al The Old Man and the Sea al lui Hemingway.

In scurtmetraj nu apare inso nicio filmare care va face parte din sequel. Filmul este programat pentru lansare pe 2 martie 2018.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje