Ryan Reynolds l-a consolat pe Andrew Garfield cu un sarut la Gala Globurilor de Aur

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa discursul controversat tinut de Meryl Streep, cel mai discutat moment de la gala Globurilor de Aur de anul asta a fost sarutul dintre Ryan Reynolds si Andrew Garfield.

https-_2F_2Fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2Fuploads_2Fcard_2Fimage_2F341040_2F8c6367fd-bd77-4660-936b-8abd9ed6c452.jpg

Dupa ce a pierdut premiul pentru cel mai bun actor pentru care a fost nominalizat, (in favoarea lui Ryan Gosling), Ryan Reynolds a decis să facă haz de necaz.

Actorul din Deadpool nu s-a dus sa-si sarute frumoasa sotie, pe Blake Lively, ci i-a surprins pe toti fiindca s-a sarutat cu insusi Spiderman.

external.jpg

Spectatorii au ras in hohote in timp ce actorul din La La Land a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul, iar Blake Lively si-a privit amuzata sotul.

Singura persoana care a fost confuzata de acest moment a fost Emma Stone, care nu a vazut sarutul dintre cei doi actori. Social media a explodat dupa asta, iar fanii au postat pe retelele de socializarea ca acesta a fost ”cel mai tare moment de la Globurile de Aur”.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje