Ryan Reynolds l-a consolat pe Andrew Garfield cu un sarut la Gala Globurilor de Aur

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa discursul controversat tinut de Meryl Streep, cel mai discutat moment de la gala Globurilor de Aur de anul asta a fost sarutul dintre Ryan Reynolds si Andrew Garfield.

https-_2F_2Fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2Fuploads_2Fcard_2Fimage_2F341040_2F8c6367fd-bd77-4660-936b-8abd9ed6c452.jpg

Dupa ce a pierdut premiul pentru cel mai bun actor pentru care a fost nominalizat, (in favoarea lui Ryan Gosling), Ryan Reynolds a decis să facă haz de necaz.

Actorul din Deadpool nu s-a dus sa-si sarute frumoasa sotie, pe Blake Lively, ci i-a surprins pe toti fiindca s-a sarutat cu insusi Spiderman.

external.jpg

Spectatorii au ras in hohote in timp ce actorul din La La Land a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul, iar Blake Lively si-a privit amuzata sotul.

Singura persoana care a fost confuzata de acest moment a fost Emma Stone, care nu a vazut sarutul dintre cei doi actori. Social media a explodat dupa asta, iar fanii au postat pe retelele de socializarea ca acesta a fost ”cel mai tare moment de la Globurile de Aur”.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje