Regizorul Gaspar Noé vine la Bucuresti cu filmul "Love", interzis minorilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In cadrul evenimentului Les Films de Cannes a Bucharest, care va avea loc intre 23 si 29 Octombrie, regizorul Gaspar Noé vine la Bucuresti cu filmul 3D, Love, interzis minorilor.

Acesta isi va prezenta cel mai recent film, melodrama sexuala 3D Love, proiectata in afara competitiei la Cannes si interzisa minorilor. Sambata, 24 octombrie, de la 20:15, la Cinema Studio, Gaspar Noé isi va introduce filmul si va sta de vorba cu spectatorii la final. La proiectia 3D de la Bucuresti au acces doar cei peste 18 ani, pretul unui bilet fiind 20 de lei.

Descris de presa internaționala drept un film de dragoste extrem de pasional si de senzual, Love a starnit deja controverse. La doua saptamani de la lansarea in Franta, in aceasta vara, filmul le-a fost interzis cu totul minorilor, dupa ce o asociatie care sustine valorile crestine, Promouvoir, a protestat in justitie, cerand sa fie oprit si accesul celor de 16 si 17 ani in cinematografe.

Argumentul cel mai puternic au fost episoadele de sex nesimulat intre actorii principali ai filmului. „Love este un film al paradoxurilor: a fost facut sa fie vazut in 3D la cinema, dar risca sa apara doar pe DVD in majoritatea tarilor, este un film francez vorbit in engleza, pentru a nu fi nevoie de subtitluri, este un film intim si sumbru, bantuit de melancolia iubirilor pierdute, dar lansat printr-o campanie de marketing axata pe dimensiunea sa porno”, scrie revista franceza Première.

La festival va mai fi proiectat si filmul Ireversibil, in care personajele jucate de Monica Bellucci si Vincent Cassel se confrunta cu violenta extrema. Noé a mai regizat Seul contre tous (1998), Enter the Void, inclus in competitia oficiala de la Cannes in 2009.

Biletele la festival pot fi achizitionate atat in ziua proiectiei, cat si in avans, pe Eventbook.ro, dar si la casieriile celor trei cinematografe. Pretul unui bilet este de 15 lei pentru ultimele doua proiectii din timpul saptamanii si pentru toate proiectiile din weekend de dupa ora 17.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiectii din timpul zilei, intrarea este 10 lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje