Reactia rapida si drastica a postului TV care produce serialul unde Michael Jackson este interpretat de Joseph Fiennes

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu mai putin de o saptamana inainte ca serialul Urban Myths sa fie lansat de Sky, episodul controversat intitulat "Elizabeth, Michael si Marlon" a fost retras.

Foarte multe critici negative au aparut atunci cand actorul Joseph Fiennes a fost anuntat ca va prelua rolul lui MJ.

1.JPG

Decizia de a retrage episodul vine la cateva zile dupa ce fiica artistului, Paris, a scris pe Twitter ca se simte foarte ofensata de cum este portretizat tatal sau in serial si ca intreaga scena o face sa vomite.

3.JPG

We have taken the decision not to broadcast Elizabeth, Michael and Marlon, a half hour episode from the Sky Arts Urban Myths series, in light of the concerns expressed by Michael Jackson’s immediate family. We set out to take a light-hearted look at reportedly true events and never intended to cause any offence. Joseph Fiennes fully supports our decision, au spus cei de la Sky pentru Mashable.

Punctul pe I a fost pus atunci cand Sky a lansat un mic trailer al episodului unde ar fi aparut MJ.

2.JPG

Reprezentatii Sky au spus ca a fost o decizie colectiva de interior, insa nu au comentat procesele interne si consecintele acestui lucru.

Serialul Urban Myths va avea lansarea asa cum a fost programata, iar episodul "Elizabeth, Michael and Marlon" ar fi aparut mai tarziu in 2017.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje