Reactia lui Blake Lively dupa ce Ryan Reynolds a dezvaluit la TV, din greseala, ca cel de-al doilea copil al lor este fetita

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Invitat la show-ul american Conan, Ryan Reynolds a dezvaluit, din greseala, ca cel de-al doilea copil pe care-l are cu frumoasa Blake Lively este o fetita.

Actorul in varsta de 40 de ani a recunoscut ca viata intr-o casa cu doi copii sub varsta de 2 ani (una de aproape doi, James, si bebe de 4 saptamani) este grea pentru un parinte, iar faptul ca sunt trei prezente feminine inseamna ca exista si foarte mult estrogen.

[Having] two [kids] under two is tough. Yeah a lot of oestrogen. It's like an American Girl doll took a s**t on my life.

Dupa show, atunci cand a realizat ca a dezvaluit sexul copilului si ca este posibil sa aiba probleme cu Blake, Ryan a incercat sa remedieze situatia.

Lively, in varsta de 29 de ani, a postat pe Instagram o fotografie in care a facut referire la faptul ca Reynolds "a comis-o", si a aratat fanilor cum el si-a luat revansa cumparandu-i fursecurile sale preferate pe care i le-a adus impreuna cu un pahar de lapte cu gheata.

The ways I know that @vancityreynolds got himself into huge trouble on @teamcoco tonight: 😳 Not only did he come home with my true love, @levain_bakery cookies, but he personally toasted them for me and brought me a cup of milk WITH ICE. 😍 Literal brownie points. ❤️🍪 #IfYoureABirdImABird

tumb.png

Cei doi inca nu au dezvaluit si numele copilului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje