Reactia lui Blake Lively dupa ce Ryan Reynolds a dezvaluit la TV, din greseala, ca cel de-al doilea copil al lor este fetita

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Invitat la show-ul american Conan, Ryan Reynolds a dezvaluit, din greseala, ca cel de-al doilea copil pe care-l are cu frumoasa Blake Lively este o fetita.

Actorul in varsta de 40 de ani a recunoscut ca viata intr-o casa cu doi copii sub varsta de 2 ani (una de aproape doi, James, si bebe de 4 saptamani) este grea pentru un parinte, iar faptul ca sunt trei prezente feminine inseamna ca exista si foarte mult estrogen.

[Having] two [kids] under two is tough. Yeah a lot of oestrogen. It's like an American Girl doll took a s**t on my life.

Dupa show, atunci cand a realizat ca a dezvaluit sexul copilului si ca este posibil sa aiba probleme cu Blake, Ryan a incercat sa remedieze situatia.

Lively, in varsta de 29 de ani, a postat pe Instagram o fotografie in care a facut referire la faptul ca Reynolds "a comis-o", si a aratat fanilor cum el si-a luat revansa cumparandu-i fursecurile sale preferate pe care i le-a adus impreuna cu un pahar de lapte cu gheata.

The ways I know that @vancityreynolds got himself into huge trouble on @teamcoco tonight: 😳 Not only did he come home with my true love, @levain_bakery cookies, but he personally toasted them for me and brought me a cup of milk WITH ICE. 😍 Literal brownie points. ❤️🍪 #IfYoureABirdImABird

tumb.png

Cei doi inca nu au dezvaluit si numele copilului.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Care este trilogia preferata?
|Rezultate|Alte sondaje