Pustii din Stranger Things au fost intr-o situatie controversata dupa ce au dat nominalizatilor de la Emmy sandvisuri cu unt de arahide

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pustii din Stranger Things se bucura la maximum de popularitate; isi cunosc celebritatile favorite, apar in emisiuni TV si au facut parte din gasca de cupluri cool de la premiile Emmy 2016.

Cu toate astea, iata ca prezenta lor la eveniment a provocat o serie de controverse, iar asta datorita sandvisurilor cu unt de arahide si gem facute de mama lui Jimmy Kimmel.

1.jpg

Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo si Caleb McLaughlin (Eleven, Dustin si Lucas) au impartit in timpul ceremoniei pachetele cu sandvisurile sus amintite nominalizatilor prezenti.

"Miscarea" micutilor a fost destul de bine primita, insa a avut parte si de cateva comentarii nefavorabile dupa show, inclusiv unul de la Emily Ratajkowski (Gone Girl), in care s-a zis ca sandvisurile nu au fost chiar bune.

2.jpg

Din pacate, cel mai important este ca unii oameni prezenti la eveniment au fost deranjati de modul in care au fost impartite aceste sandvisuri cu unt de arahide.

Un reporter de la LA Times a auzit pe cineva din public spunand: "You never just hand out peanut butter. That’s such a liability."

3.jpg

5.jpg 6.jpg

Kimmel a vorbit despre asta in timpul show-ului sau si le-a amintit privitorilor ca sandvisurile contit atat gluten, cat si alune, glumind: "We can only afford one EpiPen."

Dupa emisiune, Adam Bailine - VP of Marketing and Communications la Asthma and Allergy Foundation of America a spus celor de la Munchies:

We received complaints and concerns regarding the broadcast. This is very much on our radar… It is extremely risky to pull a stunt like this without considering the danger.

7.jpg

Fundatia a dat si un comunicat in care a spus:

While we understand the joke presented by Jimmy Kimmel was aimed at the recent pricing events of epinephrine auto-injectors that has been broadcast in the media over the last several weeks, it wasn’t well-received by the larger food allergy community.

OH!

4.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje