Penelope Cruz si Javier Bardem joaca in noul film al regizorului iranian Asghar Farhadi, proaspat laureat cu Oscar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asghar Farhadi, regizorul iranian care a castigat cel de-al doilea Oscar din cariera anul asta, pentru ”The Salesman”, are deja un alt film in lucru. De data asta, rolurile principale vor fi interpretate de Penelope Cruz si Javier Bardem.

penelope-cruz-javier-bardem.jpg

Acesta va fi si primul film al lui Farhadi vorbit in limba spaniola.

Penelope Cruz si Javier Bardem sunt mari staruri, dar ne intelegem foarte bine. Avem o relatie prietenoasa, simpla si cu totii suntem foarte entuziasmati in ceea ce priveste scenariul, ceea ce inseamna un bun inceput al proiectului“, a declarat cineastul intr-un interviu pentru „Variety“, in care a vorbit si despre victoria de la Oscar 2017 si controversele starnite de legea antiimigratie.

Titlul filmului nu a fost inca dezvaluit, iar despre poveste stim doar ca va fi vorba despre o poveste de familie. Filmarile vor incepe vara asta si ar trebui sa fie gata anul viitor.

asghar__130313195304.jpg

Asghar Farhadi, in varsta de 45 de ani, este primul regizor iranian care a castigat premiul Oscar, in anul 2012 pentru drama „A Separation“. Mai mult, cineastul a castigat anul acesta cea de-a doua statueta, la categoria Cel mai bun film strain pentru „The Salesman“.

the-salesman-farhadi.jpg
The SalesmanNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje