Pana pe 2 martie, filmele nominalizate la Oscar se pot vedea la Grand Cinema & More

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Abia asteptati ziua de duminica, cand va avea loc decernarea Premiilor Oscar? Pana pe 26 februarie, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City vor rula filmele nominalizate la Oscar 2017. Dupa aceasta data, vor fi proiectate doar filmele castigatoare.

comedia-panica-la-opera-va-avea-premiera-pe-19-martie-la-grand-cinema-more.jpg

Programul Festivalului Filmelor de Aur include filmele nominalizate anul acesta la Oscar pentru categoriile: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal si cea mai buna actrita in rol principal.

Acestea sunt: Arrival, Florence Foster Jenkins, Hacksaw Ridge, Hell or high water, Jackie, Kubo and the two strings, La la Land, Lion, Nocturnal Animals, Toni Erdmann si Zootropolis.

Festivalul-Filmelor-de-Aur_Grand-Cinema-More-950x1369.jpg

In premiera, pentru prima data in Romania, Grand Cinema & More va transmite si scurtmetrajele nominalizate, printr-un parteneriat cu Shorts TV.

Totodata, toti cei care isi vor achizitiona bilete la film in perioada Festivalului Filmelor de Aur vor avea sansa sa castige, prin tragere la sorti, premii constand in invitatii duble la film in salile Grand VIP sau vouchere la Max Fun, cu sesiuni de bowling.

AAEAAQAAAAAAAAbAAAAAJDBjMGNmZjQ1LTJmZDMtNDQ1YS04NjM4LThmZGNlYTA4ZGI3ZA.jpg

Mai multe informatii gasiti aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje