O actrita celebra recunoaste ca a avut o aventura pe platourile de filmare de la ”Star Wars” acum 40 de ani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Carrie Fisher a povestit recent ca a avut o relatie ”intensa” cu Harrison Ford in 1976, in timpul filmarilor la ”Star Wars: A New Hope”. Pe vremea aceea, aceasta avea 19 ani, iar Ford 33 de ani si era casatorit si tatal a doi copii.

carrie-fisher-2.jpg
Star Wars: A New Hope

"Eram Han (Solo) și Leia în timpul săptămânii și Carrie și Harrison în weekend" a declarat Fisher intr-un interviu pentru revista People, mentionand si ca pe 22 noiembrie va publica ”The Princess Diarist”, o carte de memorii in care povesteste mai multe secrete din timpul filmarilor de la celebra franciza SF.

carrie-fisher-1.jpg

Fisher si Ford au jucat impreuna in trilogia originala 'Star Wars', alcatuita din filmele ”A New Hope”, ”The Empire Strikes Back” (1980) si ”Return of the Jedi” (1983), cei doi actori reluand celebrele personaje, printesa Leia si Han Solo, dupa mai mult de 30 de ani cu prilejul lansarii lungmetrajului ”Star Wars: The Force Awakens”, in 2015.

7c921d6c5246076629b5368a092847bf.jpg
Star Wars: The Force Awakens

Harrison Ford, care a fost informat in legatura cu publicarea cartii si a primit un manuscris, nu a vrut sa dea inca niciun fel de declaratie in aceasta privinta.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje