Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2016 se va transforma in cea mai mare proiectie-satelit din Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte revine cu cea de-a 8-a editie in 2016 si vom putea vedea scurtmetrajele premiate de marile festivaluri de film si proiecte indraznete de arta video.

Pe 2 iulie, ShortsUP provoaca cinefilii la o intalnire dinamica cu povestile scurte care au facut ocolul lumii, intr-un format inedit care-si propune, ca de fiecare data, sa duca experienta cinematografica la un nou nivel.

A 8-a editie Noaptea Lunga a Filmelor Scurte se transforma in cea mai mare proiectie-satelit din Romania.

1.jpg

Patru orase au fost incluse anul acesta in circuitul cinematografic ShortsUP, astfel ca pe 2 iulie, cateva mii de cinefili din Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj se vor putea bucura, in acelasi timp, de scurtmetrajele premiate si aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand.

In Bucuresti, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte va fi gazduita ca si in anul trecut de cupola Pavilionului Central Romexpo.

10.000 de metri partrati urmeaza sa fie reinterpretati prin film, arte multimedia si spectacole live.

2.jpg

Invitatul special al Noptii Lungi de anul acesta este artistul hip-hop DOC (Vlad Munteanu), care, la miezul noptii, va energiza publicul cu un stand-up comedy inspirat de scurtmetrajele din program, dar si de subiectele sociale care strabat ecranul si viata noastra de zi cu zi.

La editia cu numarul 8, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte celebreaza puterea tot mai mare a mediului video, vazut ca mijloc artistic, dar si ca limbaj important al comunitatilor in care traim.

Intregul program al evenimentului va fi prezentat exclusiv in format video, iar spectatorii din Bucuresti vor putea viziona in premiera instalatia foto-video "Night Time in Bucharest", bazata pe lucrarile fotografului Adi Tudose si inspirata de personajele enigmatice ce populeaza Bucurestiului pe timp de noapte.

3.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje