"Mulholland Drive", filmul celebru din 2001, semnat David Lynch, a fost refacut in 4K si acum putem vedea primul trailer

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

"Mulholland Drive" este filmul celebru din 2001, semnat David Lynch, care in prezent a fost refacut in 4K, iar noi avem ocazia sa vedem primul trailer.

In luna august 2016, cei de la BBC au facut un sondaj printre 177 de critici de film si au vrut sa afle care sunt cele mai bune filme ale secolului 21. Filmul lui Lynch a ajuns in top.

1.jpeg

La 16 ani de la premiera, filmul a fost restaurat la rezolutie 4K, proces supravegheat chiar de faimosul regizor, si este pregatit sa fie lansat in UK.

2.jpg

Filmul suprarealist urmareste povestea unei femei (Laura Harring) care ramane amnezica in urma unui accident de masina de pe Mulholland Drive din Los Angeles. Impreuna cu prietena ei (Naomi Watts), o femeie care vrea sa devina actrita, porneste intr-o aventura dupa raspunsuri. Cele doua bantuie prin oras, iar visele incep sa intervina cu realitatea.

3.jpg

Noul "Mulholland Drive" va avea premiera la Birmingham’s Flatpack Film Festival, intre 4 si 9 aprilie. Iata despre ce e vorba:




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje