Mischa Barton, prima aparitie dupa episodul psihotic - a fost sa-si ia bauturica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 26 ianuarie 2017, Mischa Barton a fost internata la spital, dupa ce vecinii ei din West Hollywood au chemat politia din cauza comportamentului ciudat si zgomotos al actritei.

Comportamentul "ciudat" al Mischei includea faptul ca ea tipa cat o tineau plamanii tot felul de lucruri greu de inteles.

Dupa ce a fost externata, Barton, 31 de ani, a dat o declaratie prin care a spus ca i s-a pus CHB in bautura, atunci cand a iesit cu prietenii, si ca ceea ce i s-a intamplat este o lectie pentru toate femeile din lume.

Mischa a fost vazuta pe 1 februarie pentru prima oara de la acest incident - paparazzii au surprins-o in timp ce-si facea cumparaturile la un magazin din Los Angeles, inclusiv cateva sticle de alcool.

"I'm feeling better", a spus ea fotografilor care o asteptau la iesirea din magazin, insa a specificat ca nu vrea sa vorbeasca mai multe.


Sursa foto

In ceea ce priveste comportamentul sau, zvonurile sustin ca Barton are acest comportament de aproape un an si ca vecinii sai se plang mereu de zgomotele si tipetele care se aud din apartamentul sau.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje