Millie Bobby Brown, Eleven din "Stranger Things", va avea primul ei rol important intr-un film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La numai 12 ani, Millie Bobby Brown a cucerit o lume intreaga cu rolul pe care il face in serialul Netflix "Stranger Things" si se pare ca lucruri mari o asteapta. 

Aceasta a aparut pe copertile mai multor reviste importante si era o chestiune de timp pana cand aceasta va primi un rol si intr-un film de lungmetraj. Ceea ce s-a si intamplat.

Stranger-Things-Millie-Bobby-Brown-Eleven.jpg

Millie Bobby Brown va juca in sequel-ul filmului "Godzilla", care se va numi "Godzilla: King of Monsters". Nu stim inca detalii despre poveste, dar stim ca va aparea candva in 2019 si ca Millie va primi aproape 4 milioane de dolari pentru rol.

4.jpg

Mica actrita are fara indoiala stofa de star, cat si ambitie si talent, asa ca am face bine sa fim cu ochii pe ea, pentru ca va ajunge mare. Momentan, are 2,5 milioane de followers pe Instagram si posteaza fotografii de la premiile BAFTA impreuna cu Ryan Gosling. Parca sunteti un pic gelosi, nu?

 

Had a blast at the @bafta tea party @ the @fourseasons hotel with my bestie! @noahschnapp so awesome meeting #ryangosling #lalaland

A photo posted by Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) on

Pana una-alta, asteptam cu nerabdare sezonul 2 din ”Stranger Things”, unde povestea ar putea sa o ia in foarte multe directii.

stranger-things-eleven-haircut-video1.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje