Meryl Streep a tinut un discurs inspirational la Globurile de Aur in care l-a criticat pe Donald Trump

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cel mai dramatic moment de la ceremonia premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, i-a apartinut lui Meryl Streep, una dintre cele mai talentate si premiate actrite ale generatiei sale.

02-meryl-streep-golden-globes-show-2017-billboard-1548.jpg

Streep a fost premiata cu premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera, iar discursul sau a fost unul cu incarcatura politica. Desi nu a mentionat explicit numele lui Donald Trump, toata lumea si-a dat seama ca spre el sunt indreptate criticile acide.

Vedeta americana a vorbit despre rolul pe care actorii si presa trebuie sa il joace in Administratia Trump. De asemenea, ea a atras atentia asupra diversitatii colegilor ei si cum aduc o perspectiva diferita in fiecare rol pe care il interpreteaza. La final, actrita a omagiat-o pe Carrie Fisher.

170109125844-02-meryl-streep-golden-globes-2017-super-tease.jpg

Actrita a spus ca Donald Trump are ”instinctul de a umili”, dupa ce presedintele ales al Statelor Unite a facut glume, in public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

Cea mai emotionanta prestatie din 2016 a fost atunci cand persoana care a vrut sa ocupe cea mai respectata functie din tara noastra a imitat, public, un reporter cu handicap fizic. Mi-a frant inima atunci cand am vazut asa ceva si inca nu pot sa-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viata reala. Impertinenta invita la impertinenta. Violenta incita violenta. Atunci cand oamenii puternici se folosesc de functiile lor pentru a-i intimida si brutaliza pe ceilalti, cu totii avem de pierdut”, a spus Meryl Streep.

golden-globes-2017-meryl-streep-schimpft-ueber-donald-trump.jpg

Cine suntem noi? Si ce este Hollywood-ul de fapt? Suntem doar o gramada de oameni din alte locuri. Eu m-am nascut, am crescut si am invatat in New Jersey. Viola Davis s-a nascut in Carolina de Sud si a crescut in Long Island. Sarah Paulson a fost crescuta de o mama singura din Brooklyn. Sarah Jessica Parker provine dintr-o familie cu sapte sau opt copii din Ohio. Natalie Portman s-a nascut in Ierusalim. Unde sunt certificatele lor de nastere? Si frumoasa Ruth Negga s-a nascut in Etiopia si a crescut in Irlanda. Si acum este nominalizata pentru interpretarea unei femei dintr-un orasel din Virginia. Ryan Gosling, ca totii oamenii de treaba, este canadian. Si Dev Patel s-a nascut in Kenya, a crescut in Londra, si se afla aici pentru ca a jucat un indian crescut in Tazmania. Hollywood-ul este plin de „intrusi” si de straini. Daca ii dai pe toti afara,americanii se vor uita doar la fotbal si arte martiale mixte, care nu sunt arte. Datoria unui actor este sa intre in vietile oamenilor care sunt diferiti de ei si sa ii faca sa simta cum este sa fii diferit”, a mai spus Meryl Streep.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje