Martin Scorsese va face un film epic cu actorii lui preferati- De Niro, Pacino si Pesci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa succesul proiectului de suflet al lui Martin Scorsese, filmul Silence, dezvoltat de peste zece ani, regizorul e pregatit sa ofere fanilor ce si-au dorit dintotdeauna.

Scorse pregateste un film cu gansteri irlandezi, cu o distribuitie all-star, al celor mai cool actori din filmele sale- Robert De Niro, Al Pacino and,Joe Pesci si Bobby Cannavale.

robert-de-niro-and-martin-scorsese-1976.jpeg

The Irishman este adaptat dupa cartea I Heard You Paint Houses si urmareste evolutia lui Frank 'The Irishman' Sheeran, un asasin al mafiei.

Netflix a cumprat depturile de sistributie pentru acest film, cea de-a noua colaborare a lui Scorsese cu De Niro.

In acelasi timp, Scorsese colaboreaza cu alt actor-fetis- Leonardo Di Caprio, cei doi fiind responsabili de capodopere precum Gangs of New York, The Aviator, Shutter Island, The Departed, The Wolf of Wall Street.

Este vorba de o productie adaptata dupa cartea The Black Hand, scrisa de Stephan Talty, de catre Paramount Pictures.

Filmul spune povestea lui Joe Petrosino, un politist curajos din cadrul NYPD, care a imigrat din Italia si care a prins una dintre cele mai rele bande din America anilor 1900. Denumit "Italian Sherlock Holmes", Petrosino a arestat si a deportat zeci de criminali, in timp ce urmarea banda periculoasa, care au rapit oameni pentru a lua bani de la familiile acestora.

With-De-Niro-al-pacino-26638141-600-450.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje