Les Films de Cannes a Bucarest 2015

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a sasea editie a Les Films de Cannes à Bucarest va avea loc intre 23 si 29 octombrie la Cinema Studio, Cinema Elvire Popesco si CinemaPRO.

Festivalul va aduce zeci de filme in premiera absoluta in Romania, in peste 100 de proiectii, unele programate in prezenta cineastilor, masterclass-uri, mese rotunde, retrospective si alte evenimente speciale.


Gaspar Noé vine in Romania lu Love - filmul 3D interzis minorilor

Intre 23 si 29 octombrie, la Cinema PRO, Cinema Studio si Cinema Elvire Popesco, vor rula cateva dintre cele mai apreciate filme de la Cannes, unele distinse cu marile premii – Dheepan (Palme d’Or), The Lobster (Premiul Juriului), The Assassin (Premiul pentru Regie), Chronic (Premiul pentru scenariu), maratonul de 338 de minute Arabian Nights, Tale of Tales (cu Salma Hayek si Toby Jones), Louder than Bombs, Mustang (un „The Virgin Suicides” in versiune orientala), La tierra y la sombra (Camera d’Or).

Vor fi lansate si cateva provocari in cadrul unor dezbateri despre piraterie si critica de film, in weekend-ul 24 – 25 octombrie, iar un concurs il va trimite pe castigator direct la Cannes.

Biletele au fost puse in vanzare pe Eventbook.ro si la casieriile cinematografelor in care va avea loc Les Films de Cannes à Bucharest, intre 23 si 29 octombrie: Cinema Studio, CinemaPRO si Elvire Popesco.

Programul complet al festivalului este disponibil pe www.filmedefestival.ro.

Biletele pot fi achizitionate atat in ziua proiectiei, cat si in avans, pe Eventbook.ro, dar si la casieriile celor trei cinematografe.

Pretul unui bilet este de 15 lei pentru ultimele doua proiectii din timpul saptamanii si pentru toate proiectiile din weekend de dupa ora 17.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiectii din timpul zilei, intrarea este 10 lei. Anul acesta, spectatorii pot opta si pentru doua tipuri de abonamente: pentru 6 bilete la acelasi cinematograf – obtin un discount de 20% din pretul total al biletelor, iar  pentru 10 bilete la oricare sala, orice film – o reducere de20%.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje