Leonardo DiCaprio va juca intr-un nou film semnat Martin Scorsese si va avea cel mai infricosator rol de pana acum

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care sunt pasionati de filme, mai mult ca sigur stiu de stransa relatie dintre Leonardo DiCaprio si regizorul Martin Scorsese.

Pana in prezent, cei doi au colaborat la productii precum - Gangs of New York, The Aviator, Shutter Island, The Departed, The Wolf of Wall Street.

Noi nu am fost dezamagiti de niciunul dintre filmele de mai sus si cu speranta ca poate Leo se va capata si el cu un Oscar in viitorul apropiat, va anuntam ca pregateste un nou film cu Marty.

3.jpg

Este vorba despre o productie infricosatoare, asa ca abia asteptam sa-l vedem pe DiCaprio intr-un rol horror.

Paramount a castigat licitatia pentru ca volumul din 2003 - The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America, semnat Erik Larson, sa fie transformat intr-un film.

Cartea spune povestea doctorului H.H. Holmes, un criminal in serie legendar, considerat a fi primul din America.

In 1893 acesta a transformat o intreaga cladire intr-o casa a groazei, unde existau camere secrete, capcane si un crematoriu.

Totul s-a intamplat in timpul The World's Columbian Exposition (numita frecvent si The Chicago World's Fair, in limba romana Expozitia mondiala columbiana).

Aceasta a fost o expozitie mondiala, care s-a tinut in orasul Chicago, Illinois in 1893, pentru a celebra cea de-a 400-a aniversare a descoperirii Lumii Noi de catre Cristofor Columb.

2.jpg

DiCaprio va fi nimeni altul decat criminalul, care a spus la un moment dat: "M-am nascut cu diavolul in mine. Nu am putut controla faptul ca sunt un criminal, asa cum poetul nu-si poate opri inspiratia sa cante."

Abia asteptam sa vedem ce o sa iasa!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje