Leonardo DiCaprio va avea un rol tare intr-un nou film cu gangsteri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-au placut filmele Gangs of New York si The Departed, atunci o sa vreti sa cititi aceasta stire - noul film in care va juca Leonardo DiCaprio a fost dezvaluit si este un nou film cu gangsteri.

Leo va juca intr-o productie adaptata dupa cartea The Black Hand, scrisa de Stephan Talty, de catre Paramount Pictures.

Filmul spune povestea lui Joe Petrosino, un politist curajos din cadrul NYPD, care a imigrat din Italia si care a prins una dintre cele mai rele bande din America anilor 1900.

1.jpg

Denumit "Italian Sherlock Holmes", Petrosino a arestat si a deportat zeci de criminali, in timp ce urmarea banda periculoasa, care au rapit oameni pentru a lua bani de la familiile acestora.

Aceasta metoda barbara purta numele de Black Hand si chiar daca Petrosino nu a fost singurul care a urmarit aceasta banda, in mod cert a fost cel mai faimos. Dedicarea pe care o avea pentru lege i-a adus si moartea, in 1909.

In mod cert va fi o nebunie de privit, insa mai avem de asteptat ceva vreme pana atunci. Data lansarii nu a fost stabilita, iar echipa de productie inca este in procesul angajarii unui scriitor care sa adapteze cartea.

2__Medium_.jpg

In prezent, Leo lucreaza la un nou film in regia lui Martin Scorsese - The Devil in the White City, asa ca poate un al doilea Oscar nu e chiar atat de departe.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje