Kristen Stewart face dezvaluiri despre Donald Trump: „Era obsedat de mine”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kristen Stewart, pe care o stim cu totii din seria ”Twilight”, a declarat recent la Festivalul de Film de la Sundance ca Donald Trump a fost obsedat de ea in 2012.

Atunci, actualul presedinte SUA scria pe Twitter mesaje prin care il indemna pe Robert Pattison, partenerul actritei, sa o paraseasca.

He was mad at me a couple years ago, really obsessed with me a couple years ago, which is fucking crazy”, a declarat Stewart pentru revista Vogue.

kristenstewart.jpg

Intre octombrie si noiembrie 2012, omul de afaceri, de acum devenit presedinte al SUA, a publicat cinci mesaje despre tanarul cuplu de atunci de la Hollywood, in care ii reprosa lui Kristen Stewart ca a fost infidela.

Robert Pattinson nu trebuie sa o accepte inapoi pe Kristen Stewart", scria Trump la 17 octombrie. "Ea l-a parasit ca pe un caine si o va face din nou, este suficient sa te uiti. El poate gasi mai bine de atat!".

In ziua urmatoare Trump a postat pe Twitter ca este "100% sigur" ca actrita isi va insela din nou partenerul, iar la 22 octombrie, in ultimele doua mesaje, cel care avea sa devina presedintele SUA il implora pe Robert Pattinson sa o paraseasca pe Kristen Stewart: "Peste cativa ani imi va multumi. Fii inteligent, Robert!".

Kristen Stewart isi promoveaza la Sundance Film Festival scurtmetrajul "Come Swim", care reprezinta debutul ei regizoral. Actrita a scris si scenariul acestui film in care joaca Josh Kaye.

61861236.jpgNici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Care este trilogia preferata?
|Rezultate|Alte sondaje