Kristen Stewart face dezvaluiri despre Donald Trump: „Era obsedat de mine”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kristen Stewart, pe care o stim cu totii din seria ”Twilight”, a declarat recent la Festivalul de Film de la Sundance ca Donald Trump a fost obsedat de ea in 2012.

Atunci, actualul presedinte SUA scria pe Twitter mesaje prin care il indemna pe Robert Pattison, partenerul actritei, sa o paraseasca.

He was mad at me a couple years ago, really obsessed with me a couple years ago, which is fucking crazy”, a declarat Stewart pentru revista Vogue.

kristenstewart.jpg

Intre octombrie si noiembrie 2012, omul de afaceri, de acum devenit presedinte al SUA, a publicat cinci mesaje despre tanarul cuplu de atunci de la Hollywood, in care ii reprosa lui Kristen Stewart ca a fost infidela.

Robert Pattinson nu trebuie sa o accepte inapoi pe Kristen Stewart", scria Trump la 17 octombrie. "Ea l-a parasit ca pe un caine si o va face din nou, este suficient sa te uiti. El poate gasi mai bine de atat!".

In ziua urmatoare Trump a postat pe Twitter ca este "100% sigur" ca actrita isi va insela din nou partenerul, iar la 22 octombrie, in ultimele doua mesaje, cel care avea sa devina presedintele SUA il implora pe Robert Pattinson sa o paraseasca pe Kristen Stewart: "Peste cativa ani imi va multumi. Fii inteligent, Robert!".

Kristen Stewart isi promoveaza la Sundance Film Festival scurtmetrajul "Come Swim", care reprezinta debutul ei regizoral. Actrita a scris si scenariul acestui film in care joaca Josh Kaye.

61861236.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje