Kim Kardashian va avea o aparitie in noul film din seria ”Ocean's”, care prezinta un jaf de bijuterii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Arta imita viata: starleta americana Kim Kardashian, care a fost victima unui jaf armat in urma cu cateva luni la Paris, va avea o aparitie scurta in ”Ocean's Eight”, noul film din seria ”Ocean's”.

Acesta va avea o distributie preponderent feminina si va prezenta un jaf de bijuterii.

1280e_kendall_jenner_kim_kardashian_oceans8_spl1423670_016.jpg

Kim Kardashian si sora ei vitrega Kendall Jenner au fost fotografiate la New York, luni, dupa ce au filmat o scena pentru acel lungmetraj, ce a imitat o gala la Metropolitan Museum of Art.

Se pare ca cele doua vor avea roluri episodice in noul film ”Ocean's”, in care rolurile principale sunt detinute de Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna si Anne Hathaway.

kim-kardashian-kendall-jenner-oceans-eight-11717-5-1484675247.jpg

Intriga filmului „Ocean's Eight” prezinta un jaf de bijuterii comis in timpul renumitei gale anuale de la New York organizata la Metropolitan Museum of Art, denumita „Met Gala”, la care participa numeroase celebritati.

16-kim-kardashian-oceans-eight_w710_h473.jpg

Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat comis la Paris in noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2016 in camera sa de hotel. Cinci raufacatori au profitat de absenta bodyguardului, au patruns in camera de hotel a vedetei si au imobilizat-o in sala de baie, amenintand-o cu arme de foc.

Hotii au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje