Julia Roberts va juca pentru prima data intr-un serial

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru prima data in cariera ei, Julia Roberts va juca intr-un serial TV. Seria de televiziune va fi bazata pe bestseller-ul “Today Will Be Different”, de Maria Semple, care va scrie si scenariul adaptat pentru televiziune al propriei sale carti.

julia-roberts-3.jpg

Actiunea serialului ”Today Will Be Different” va avea loc pe parcursul unei zile, iar actiunea se axeaza pe viata lui Eleanor Flood (interpretata de Roberts), o femeie haotica care decide ca e cazul sa abordeze toate lucrurile mici pe care le-a neglijat de-a lungul timpului.

julia_roberts_-_split_preta_2016.jpg

Planul ei este pus la incercare in schimb de tatal ei, de fiul sau, care e un bolnav inchipuit si de un fost coleg. Serialul este descris poveste ilara, emotionanta, despre cum un om se reinventeaza si despre clipa in care trebuie sa se confrunte cu tot ceea ce a insemnat in trecut, de-a lungul vietii sale, pentru a incepe cu adevarat o viata noua.

Julia-roberts-600x400.jpg

”Today Will Be Different” este primul serial in care joaca Julia Roberts, cunoscuta pentru rolurile emblematice din ”Pretty Woman” si ”Erin Brokovich”, pentru acesta din urma castigand un Premiu Oscar pentru cea mai buna actrita.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje