Johnny Depp va juca intr-un film despre misterul mortii lui Tupac

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Johnny Depp va juca in rolul unui detectiv care incearca sa elucideze misterul mortilor rapperilor Tupac Shakur si Notorious BIG, intr-un film care se va numi Labyrinth

Rolul pe care Depp il interpreteaza este bazat pe detectivul Russel Poole, cel care a investigat mortile celor doi artisti. Dupa ce a analizat cazurile, a ajuns la concluzia ca ofiterii corupti din Departamentul de Politie din Los Angeles (LAPD) sunt responsabili de moartea rapperilor. Mama lui Notorious BIG, Voletta Wallace, s-a folosit de descoperirile lui Poole pentru a deschide un proces impotriva LAPD, pe care i-a dat in judecata in 2005. Cazul ei a fost in cele din urma respins, 5 ani mai tarziu, in 2010.

la-premiere-alice-glass-arrivals.jpg

Labyrinth se bazeaza pe cartea omonima, scrisa de jurnalistul de investigatii Randall Sullivan. Pelicula va fi regizata de Brad Furman, care a regizat si thrillerul produs de Bryan Cranston, numit The Investigator.

Teoria lui Pool, conform careia "politistii gangsteri" s-au aflat in spatele deceselor celor doi rapperi a fost discreditata de mai multe surse legale, inclusiv de investigatorul oficial al politiei, Greg Kading. Dupa ce acuzatiile lui Pool au fost facute publice, Kading a investigat omorurile in 2006. Acesta spunea atunci ca bandele rivale, nu politistii, sunt responsabili de cele doua decese.

160907-Johnny-Depp-Notorious-BIG-Tupac-827x620.jpg

Labyrinth este primul film in care va juca Depp, dupa incheierea divortului de fosta sa sotie, Amber Heard.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje