Johnny Depp va juca in continuarea filmului ”Fantastic Beasts”, scris de J.K. Rowling, autoarea Harry Potter

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Warner Brothers a anuntat luna trecuta ca franciza "Fantastic Beasts and Where to Find Them" va avea parte de 5 filme, dintre care primul va fi lansat anul asta, pe 18 noiembrie, cu Eddie Radmayne in rolul principal. Regizor este David Yates, responsabil pentru 4 filme din seria Harry Potter.

Fantastic-Beasts-And-Where-to-Find-Them.jpg

Autoarea scenariului este nimeni alta decat J.K. Rowling, ”mama” lui Harry Potter, iar intamplarile din noua franciza au loc inaintea aventurilor tanarului vrajitor la Hogwarts. Se pare ca al doilea film ”Fantastic Beasts” se afla deja in lucru, tot cu Radmayne ca protagonist.

fantastic-beasts-02-157875.jpg

Se pare ca Johnny Depp a semnat pentru a aparea in cel de-al doilea film si desi nu stim inca ce rol va avea acesta, teoria principala a fanilor este ca acesta va avea rolul principal negativ, ceea ce nu ne mira deloc. Depp va avea si o aparitie episodica in primul film.

https-_2F_2Fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2Fuploads_2Fcard_2Fimage_2F268822_2Fcf55046494fc40819b8990a573563a1a.jpg

Actiunea din "Fantastic Beasts" se desfasoara in New York-ul anilor 1926, unde Redmayne ajunge cu ocazia unei excursii de cercetare si salvare a creaturilor magice, inclusiv cele ascunse in servieta sa. Haosul loveste din plin atunci cand una dintre creaturi este lasata libera din neatentie.

FB-JB-01830.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje