Jimmy Kimmel a dezvaluit cu cat va fi platit pentru a prezenta gala Premiilor Oscar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Recent am aflat ca actorul de comedie si prezentatorul de talk-show Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2017. O misiune grea, cu atat mai mult cu cat prestatia lui va fi discutata mult timp timp dupa.

gettyimages-607639050.jpg

Ne-am fi asteptat ca un astfel de job sa fie remunerat pe masura (doar vorbim de industria filmului de la Hollywood), dar am fost surprinsi sa aflam ca lucrurile nu stau chiar asa.

Jimmy Kimmel a dezvaluit in cadrul unei emisiuni la Radio KROQ care va fi onorariul sau si este mult mai putin decat ne-am fi asteptat.

jimmy-kimmel-oscars.jpg

Kimmel va fi platit cu 15 000 de dolari, ceea ce pentru un job de o noapte este visul multora dintre noi, dar tinand cont de prestigiul prezentatorului si ca este vorba de o ceremonie foarte lunga si care necesita o gramada de repetitii, am putea spune ca cei de la Oscaruri se cam zgarcesc.

I think it’s illegal to pay nothing. I’m not sure I was supposed to reveal this, but nobody told me not to. I consider this their fault.”, a mai spus Jimmy Kimmel, care isi anuntase surprinderea ca a fost ales ca prezentator in cadrul ultimei sale emisiuni Jimmy Kimmel Live: ”The producers and the Academy went through a long list of names, and in the end, they decided that - since I am already right across the street from where they do the show - I was the closest person to host.”

Oscars2015_JimmyKimmel_PuppiesPromo.jpg

Cea de-a 89-a gala a Premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theater din Hollywood pe 26 februarie 2017. Pana atunci, puteti arunca un ochi pe nominalizarile la Globurile de Aur.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje