Jane Fonda a dezvaluit ca a fost violata si abuzata sexual in copilarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intr-o declaratie emotionanta si heart-breaking, Jane Fonda, in varsta de de 79 de ani, a dezvaluit ca in copilarie a fost violata si abuzata sexual, precizand ca intotdeauna a crezut ca abuzul sexual s-a intamplat din ”vina” sa.

jane-fonda.jpg

Actrita a vorbit pentru prima data despre experientele traumatice din trecut intr-un interviu acordat actritei Brie Larson pentru publicatia ”The Edit”:

Pentru a va arata cat de mult le afecteaza patriarhatul pe femei: am fost violata, am fost abuzata sexual in copilarie si am fost concediata pentru ca nu am vrut sa fax sex cu seful meu. Intotdeauna am crezut ca aceste lucruri s-au intamplat din vina mea; ca nu am facut sau spus ceea ce trebuia”

In prezent, Jane Fonda sprijina miscarea V-Day, care militeaza pentru oprirea violentelor comise asupra femeilor si fetelor, iar din 2001 coordoneaza Jane Fonde Center for Adolescent Reproductive Health, o asociatie care ajuta la prevenirea sarcinilor nedorite in randul adolescentelor americane.

Fonda.jpg

Actrita a vorbit si in trecut despre agresiunile sexuale petrecute in familia sa. In septembrie 2014, Fonda a dezvaluit ca mama sa a fost abuzata sexuala, acesta fiind si motivul pentru care s-a sinucis.  Actrita, care avea 12 ani cand si-a pierdut mama, a aflat aceste lucruri in momentul in care isi scria memoriile si a descoperit raportul medicului legist.

In momentul in care am citit acel lucru, totul in jurul meu s-a naruit. Am stiut de unde veneau promiscuitatea, numeroasele operatii estetice, vina, incapacitatea de a iubi si asa am fost in stare sa o iert si sa ma iert si pe mine”Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje