Jane Fonda a dezvaluit ca a fost violata si abuzata sexual in copilarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intr-o declaratie emotionanta si heart-breaking, Jane Fonda, in varsta de de 79 de ani, a dezvaluit ca in copilarie a fost violata si abuzata sexual, precizand ca intotdeauna a crezut ca abuzul sexual s-a intamplat din ”vina” sa.

jane-fonda.jpg

Actrita a vorbit pentru prima data despre experientele traumatice din trecut intr-un interviu acordat actritei Brie Larson pentru publicatia ”The Edit”:

Pentru a va arata cat de mult le afecteaza patriarhatul pe femei: am fost violata, am fost abuzata sexual in copilarie si am fost concediata pentru ca nu am vrut sa fax sex cu seful meu. Intotdeauna am crezut ca aceste lucruri s-au intamplat din vina mea; ca nu am facut sau spus ceea ce trebuia”

In prezent, Jane Fonda sprijina miscarea V-Day, care militeaza pentru oprirea violentelor comise asupra femeilor si fetelor, iar din 2001 coordoneaza Jane Fonde Center for Adolescent Reproductive Health, o asociatie care ajuta la prevenirea sarcinilor nedorite in randul adolescentelor americane.

Fonda.jpg

Actrita a vorbit si in trecut despre agresiunile sexuale petrecute in familia sa. In septembrie 2014, Fonda a dezvaluit ca mama sa a fost abuzata sexuala, acesta fiind si motivul pentru care s-a sinucis.  Actrita, care avea 12 ani cand si-a pierdut mama, a aflat aceste lucruri in momentul in care isi scria memoriile si a descoperit raportul medicului legist.

In momentul in care am citit acel lucru, totul in jurul meu s-a naruit. Am stiut de unde veneau promiscuitatea, numeroasele operatii estetice, vina, incapacitatea de a iubi si asa am fost in stare sa o iert si sa ma iert si pe mine”Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje