Jack Nicholson va juca in remake-ul american al filmului ”Toni Erdmann”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se pare ca ”Toni Erdmann”, unul dintre cele mai discutate si premiate filme de anul asta va avea parte de un remake american. (Citeste interviul nostru cu regizoarea Maren Ade).

Studiourile Paramount au achizitionat drepturile de a face un remake, care ii va avea in rolurile principale pe Jack Nicholson si Kristen Wiig. Este primul rol al lui Nicholson din ultimii 6 ani.

jack_nicholson.jpg

Producator al noului ”Toni Erdmann” va fi regizorul Adam McKay, care a facut anul trecut ”The Big Short”, in colaborare cu Kristen Wiig, Will Ferrell si Jessica Elbaum de la Gloria Sanchez Productions. Acestia sunt in cautarea unui regizor si al unui scenarist.

485420l.jpg

Toni Erdmann”, al carei producator roman este Ada Solomon, spune povestea unui tata excentric, ajuns la pensie si pus mereu pe glume, care hotaraste sa ii faca o vizita surpriza fiice sale, o femeie de cariera care lucreaza la un proiect important ca strateg corporatist in Bucuresti.

toni-erdmann-5-rcm0x1920u.jpg

Pana una-alta, asteptam sa vedem daca ”Toni Erdmann” va castiga Premiul Oscar, unde este nominalizat la categoria ”Cel mai bun film strain”.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje